Podijeli članak

Petnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole "Ivo Andrić" iz Kulaša, kod Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58) sjekirom nanijevši mu s više udaraca teške ozljede na glavi, pišu Novosti.  

Liječnici banjolučke bolnice se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjolučku Psihijatriju na daljnje promatranje. Policija se nije oglasila o ovom slučaju, ali Novosti doznaju da se domar ne očekujući nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sjekire u učenikovim rukama, koji mu je došao s leđa dok je ložio vatru.

Tragičnom događaju, kako se doznaje, nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i brzo u vrijeme prve smjene nastave.  

Cijela škola je u šoku, kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši kako nije u stanju govoriti, zbog policije, samog učenika i njegove obitelji.  

"Ne znam što mu je bilo, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro dijete", rekao je, kako doznaju Novosti, domar Pančić, oblivljen krvlju u Domu zdravlja. 

Izvor upućen u ovaj incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao da "nekoga ubije i da je slučajno izbor pao na nesretnog domara".