Podijeli članak

Na lokalitetu Suhodol kod Tarčina večeras je pronađeno tijelo policajca, a doznaje se da je ubijen Mahir Begić iz Hadžića.

Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva SŽ, mogla je samo potvrditi da je pronađeno tijelo muške osobe. Na terenu se nalazi veliki broj policijskih timova i Hitna pomoć, javlja Klix.ba.

"Očekuje se očevid kojim će rukovoditi dežurni tužitelj nakon kojeg će biti poznato više informacija", kazala je Bavčić.

FUP-ov policajac je osiguravao strelište u Suhodolu, a ubojica mu je nanio ozljede vatrenim oružjem u predjelu ruku i glave. Policajac je iskrvario i preminuo, a tijelo je pronašao kolega koji je trebao preuzeti smjenu.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolažu pojedini mediji, nesretnog policajca ubio je odbjegli Edin Gačić, koji je nedavno ubio Sauda Sultanića i za kojim se intenzivno traga.

Policija je blokirala prilaze Suhodolu i vraćaju automobile koji su krenuli prema ovom području. Druge ekipe stežu obruč na području gdje se pretpostavlja da se ubojica krije.