Podijeli članak

U ponedjeljak je u Virovitici, u jednoj šumi, pronađeno beživotno tijelo 36-godišnjeg Siniše Palma, pročelnika Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice, javlja Vijesti.hr.

Palm je bio dugogodišnji djelatnik Gradske uprave te je kratko vrijeme obavljao i dužnost direktora Informativnog centra Virovitica.

Istog dana je gradonačelnik Virovitice, Ivica Kirin, podnio kaznenu prijavu protiv odgovorne osobe koju je optužio za počinjenje kaznenog djela na štetu Grada.

“Nakon saznanja o počinjenju kaznenog djela, isti trenutak sam podnio kaznenu prijavu Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a protiv odgovorne osobe pokrenuo postupak udaljenja iz službe te je razriješio svih ovlasti. Zbog zakonske obveze tajnosti vođenja postupka i izvida nadležnih tijela koji su u tijeku, ne mogu više ništa komentirati do okončanja postupka”, naveo je gradonačelnik Ivica Kirin u svom priopćenju.

Kako neslužbeno doznaju Vijesti.hr, ta je kaznena prijava bila podnesena upravo protiv Siniše Palma te ga se njome optužuje za pronevjeru 17 milijuna kuna.