Podijeli članak

Predsjednik Skupštine HNŽ-a Šerif Špago izjavio je u petak u Mostaru kako je županijsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta pripremilo informaciju o trenutnom stanju i problemima na području obrazovanja, kao i prijedloge mjera koje bi trebalo poduzeti kako bi se ti problemi riješili.

- Nadam se kako će ova informacija izazvati pažnju svih zastupnika Skupštine te da će oni predložiti kvalitetne prijedloge kako bi se u narednom razdoblju one stvari koje nisu dobre u ovoj oblasti otklonile – kazao je Špago u izjavi za medije uoči održavanja sjednice Skupštine HNŽ-a.

Govoreći o  Prijedlogu zakona o ugostiteljskoj djelatnosti Šapago je napomenuo kako je javna rasprava održana dok je još zakon bio u formi nacrta, naglasivši kako je riječ o jako dobrom zakonu koji je precizirao i otklonio sve nedoumice kada je riječ o ugostiteljskoj djelatnosti, prenosi Fena.

Zastupnici Skupštine HNŽ-a trebali bi danas dati svoje mišljenje i na Nacrt zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom, Nacrt zakona o kontroli i ograničenoj upotrebi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje, te Nacrt zakona o mirnom rješavanju radnih sporova.