Podijeli članak

Jedna osoba teško je ozljeđena nakon što je vozač automobila Porshe - Panamera udario u parkirani automobil Škoda Fabia čeških registracija.

Kako je priopćeno iz sarajevske policije, prvog dana 2018. godine oko 04,45 sati na raskrsnici ulica Džidžikovac - Tina Ujevića u općina Centar, dogodila se prometna nesreća.

"Tom prilikom vozač E. K. (rođen 1984. godine u Peći, državljanin R. Srbije) koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke "Porshe - Panamera" vlasništvo Grin Oil Sarajevo, udario u parkirano putničko motorno vozilo marke Škoda Fabia, čeških nacionalnih reg. oznaka vlasništvo N. B., a koje je prethodno parkirao M. B", navode iz policije.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica iz vozila marke "Porshe - Panamera", V. P. (rođena 1999. godine u Somboru R. Srbija), kojoj je liječnička pomoć uklazana u KUM-u UKC Sarajevo, odakle je prevezena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

"O navedenom je obaviješten dežurni Županijski tužitelj u Sarajevu. Očevid izvršen od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici Odjeljenja za prometne istrage MUP-a u Sarajevu uhitili su osobu E. K. zbog postojanja osonova sumnje da je počinio kazneno djelo teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa, a u vezi sa ugrožavanjem javnog prometa zbog omamljenosti", stoji u priopćenju.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, MUP-a u Sarajevu, nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog kaznenog djela.