Podijeli članak

Vera Ljuban (54) iz Čapljine preminula je od zadobivenih ozljeda u mostarskoj bolnici, četiri sata nakon teške prometne nesreće koja se oko 09:40 sati dogodila na magistralnoj cesti između Mostar i Čapljinu, u već zlokobnom Zatonu.

U toj tragičnoj nesreći su sudjelovala tri vozila, i to Fiat Lancia, bh. oznaka, i dva Mercedesa, dubrovačkih oznaka. Prema neslužbenim informacijama, crveni Mercedes, kojim je upravljao Verin suprug Zdravko (54), kretao se prema Mostaru, te je na samom izlazu iz tunela ‘zakačio’ Fiata, za čijim upravljačem je bio Anel Hasanagić, pa odbio od ivičnjak i potom prešao na suprotni kolnički trak, izravno se sudarivši s drugim Mercedesom, koji je iz suprotnog smjera vozio Mustafa Maluhić iz Dubrovnika. Osim vozača, ozlijeđena je i Mustafina supruga Anđelka.

- Nakon prometne nesreće u ovu zdravstvenu instituciju dovezene su četiri osobe. Jedna je osoba podlegla, a druge dvije su zadržane na Odjelu Traumatologije, dok je četvrti pacijent hospitaliziran na Odjelu intenzivnog liječenja, navode iz Službe za odnose s javnošću SKB Mostar, Kako nam je potvrdila dežurna županijska tužiteljica Sabina Beganović, nesretna Čapljinka je u trenutku prometne nesreće bila na suvozačevom mjestu. Zbog vještačenja vozila su izuzeta u PU Mostar, a uzeti su i uzorci krvi od vozača automobila.

Pogled.ba