Podijeli članak

U trgovački centar Mepas Mall u Mostaru u petak, 11. listopada, u 18h,  se održava kasting za manekenke i manekene.

S radošću očekujemo kastinge širom Bosne i Hercegovine, govori  Marko Lovrić, direktor internacionalne modne agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

Svatko ima jednaku priliku jer kandidate za slijedeći krug kastinga birat ćemo i po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti, ističu iz agencije Relatum Model Management, a čiji modeli i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Uz Marka Lovrića, u žiriju RelatumSwan kastinga, biti će i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencija Swan Model, Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine.

Djevojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su obična crna ili bijela majica i crne ili plave skinny traperice, a mogu ponijeti i cipele sa visokom petom. Momci bi također trebali obuči običnu majicu i uske traperice.

Više informacija možete pronaći i na web stranici.

Relatum Model Management surađuje s vodećim svjetskim modnim agencijama i dizajnerima, a jedina je modna agencija iz regije izlistana na standardnom listingu prestižnog svjetskog portala models.com.

Swan Model Management vodeća je modna agencija na prostoru Bosne i Hercegovine s višegodišnjim internacionalnim iskustvom u modnoj industriji, navode organizatori.