Podijeli članak

Tagovi

UEFA je objavila da će se ždrijeb za završnicu Lige prvaka održati već prekosutra, dakle 10. srpnja u centrali u švicarskom Nyonu. Bit će to prvi ždrijeb takve vrste natjecanja u povijesti Lige prvaka.

Tako ćemo saznati sudionike final eight turnira Lige prvaka i prije nego što se odigraju preostali uzvrati osmine finala toga natjecanja koji su na rasporedu u kolovozu.

Petak će biti dan kad će se sve znati

Od ranije je poznato da će se Liga prvaka završiti po final eight sustavu koji će se igrati u Lisabonu. Finale je na rasporedu 23. kolovoza na Benficinom stadionu Estadio da Luz.

Nakon što se odigraju preostala četiri uzvratna susreta osmine finala (City - Real, Bayern - Chelsea, Juventus - Lyon i Barcelona - Napoli) 8. kolovoza, pobjednici tih susreta pridružit će se Atalanti, Leipzigu, PSG-u i Atleticu u Lisabonu u kojem će se od 12. do 23. kolovoza igrati završnica Lige prvaka, prenosi Index.hr.

Preostale uzvratne utakmice trebale bi se odigrati u gradovima domaćina u kojima su se trebali igrati po originalnom rasporedu. U slučaju loše epidemiološke situacije u pojedinim gradovima ti susreti igrat će se u Portu i Guimaraesu.