Podijeli članak

Tečaj crtanja i dizajna pod nazivom "Projekt očuvanja i njegovanja kulturne baštine kroz edukacije i radionice crtanja i dizajna" počinje u srijedu, 16. listopada, u Narodnoj knjižnici Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) s početkom u 19.30 sati.

Ovaj besplatni tečaj namijenjen je prvenstveno srednjoškolcima i studentima, održavat će se svake srijede u listopadu i studenom 2019. godine u trajanju po dva sata, a prijavljeno je 18 polaznika, priopćeno je iz HKD-a Napredak.

Voditelj tečaja je član Upravnog odbora HKD-a Napredak Glavne podružnice Mostar i akademski grafičar te profesor likovne umjetnosti i dizajna Višeslav Lučić, a polaznicima će po završetku tečaja biti uručen certifikat, te će u siječnju 2020. godine biti organizirana izložba najboljih radova.

Ovaj događaj organizira HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a i uz potporu Ministarstva kulture i sporta Federacije BiH, prenosi Fena.

Voditelj tečaja Višeslav Lučić obratit će se medijima, a izjave su planirane u srijedu, prije početka tečaja, stoji u priopćenju.