Podijeli članak

Sredinom srpnja Međugorje je posjetila obitelj Filipović iz Gorjana kod Đakova. Došli su zahvaliti Gospi, za kako kažu ozdravljenje svoje jedanaestogodišnje kćeri Kristine.

Kristina je rođena s dijagnozom mielomeningokela. Riječ je o rascijepu kralježnice. Kristina je rođena s otvorenom ranom na leđima koju je nosila devet godina i dva mjeseca, sve do prije dvije godine.

U kolovozu 2016. na Kristinin deveti rođendan obitelj je došla u Međugorje i kako svjedoče po povratku kući rana je počela zarastati. Nakon dva mjeseca rana je potpuno zarasla,što je potvrdila i Kristinina liječnica. 

Već kada je bila u majčinoj utrobi, liječnici su savjetovali pobačaj zbog teških dijagnoza koje su joj prognozirali. Neke od tih dijagnoza su se ostvarile po rođenju, ali najteža im je bio rascjep od 8 kralježaka na leđima, bila je to otvorena rana, rupa u sredini leđa zbog koje je majka nije mogla niti okupati jer bi često dolazilo do infekcije.

Godinama su posjećivali razne liječnike u Hrvatskoj i Austriji ali nitko nije imao rješenje. 2016.godine na svoj 9. rođendan, Kristina je sa svojom obitelji došla u Međugorje. Kako je došlo do ozdravljenja poslušajte na linku.