Podijeli članak

Policija je oko 140 kilograma marihuane pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J., u tovarnom djelu ispod slame, upakovanu u pakete i potom u osam vreća.

"Zapljena oko 140 kilograma narkotika u Blacu samo je jedna u nizu akcija koje policija i u 2020. godini nastavlja da intenzivno provodi u svim općinama naše zemlje", istakao je ministar unutarnih poslova Srbije Nebojša Stefanović i pohvalio rad policije na terenu.

Stefanović je podsjetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama zaplijenjeno više kilograma heroina i amfetamina, pišu Nezavisne. 


"Želim se zahvaliti svim ljudima iz policije koji danonoćno rade i razumiju koliko je važno da kao zemlja izađemo kao pobednici iz ove teške borbe i pošaljemo jasnu poruku da ne postoji mjesto u Srbiji gde će bilo koji narko-diler biti siguran i slobodan. Zato ohrabrujem pripadnike policije da nemilosrdno, svakog dana, rade na suzbijanju narko-trafikinga u Srbiji", poručio je Stefanović.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Prokuplju.