Podijeli članak

Danas je u Čapljini, u ulici Ante Starčevića bb, svečano otvorena renovirana poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo, koja osigurava otvoren  i suvremen bankarski ambijent za suradnju klijenata s Bankom i suvremene tehnologije. Svečanom otvorenju prisustvovao je veliki broj poslovnih partnera, građana, predstavnika institucija i medija.

„Renovirana poslovnica NLB Banke u Čapljini u potpunosti je prilagođena potrebama naših klijenata, te im omogućava otvorenu komunikaciju i savjetovanje. U moderno uređenom prostoru, uz najsuvremenije bankarske tehnologije, te uz pomoć stručnog osoblja, naši klijenti će moći rješavati sve svoje financijske potrebe. S obzirom na to da je jedan od glavnih, dugoročnih ciljeva NLB Banke  jačanje dobrih odnosa s našim klijentima, obnavljanjem naših poslovnica, omogućavamo im kvalitetniju dostupnost naših usluga i tako nastojimo unaprijediti odnos s klijentima. Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zadovolji sve njihove potrebe, a sigurna sam da će i klijenti biti zadovoljni našom bankarskom uslugom i ponudom“, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić. 

Otvaranjem renovirane poslovnice u Čapljini, NLB Banka dodatno osnažuje svoje poslovanje u ovoj regiji. Uz ugodan bankarski ambijent poslovnice, NLB Banka unaprjeđuje osobni kontakt s klijentima i nudi im kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga.  Za vrijeme ceremonije otvaranja uručena je donacija Humanitarnoj udruzi »Cvijet« Čapljina koja pomaže djecu s poteškoćama u razvoju, priopćeno je iz NLB Banke.