Podijeli članak

Tagovi

Legendarni Mike Tyson vraća se u ring u rujnu protiv Roy Jones Jr.. Tim povodom zadnjih nekoliko mjeseci internetom kruže snimke Tysona u fenomenalnoj formi, iako sada već ima 54 godine.

Jedan od najvećih boksača u povijesti tijekom karijere je imao mnogo problema sa zakonom, zbog optužbi za silovanje je završio u zatvoru, priznao je da je bio ovisan o opijatima, a u međuvremenu je i bankrotirao. Umirovio se prije 15 godina, nakon što je izgubio od anonimnih protivnika.

Posljednjih nekoliko godina je čist, financijski se oporavio, radi na sebi i ne ustručava se pričati mračne priče iz svog burnog života.

-Ovo je stvarno mračna priča. Bio sam u hotelskom apartmanu sa sedam prostitutki. Imali smo puno morfija, kokaina, viagre, marihuane i moj omiljeni "Hennessy” - rekao je Tyson i priznao da ga je u jednom trenutku "oprala paranoja da ga te cure žele opljačkati". 

Tada ih je počeo mlatiti.

-Dotaknuo sam dno. Uhvatila me paranoja i pomislio sam da me te žene pokušavaju opljačkati i smjestiti mi. Počeo sam ih udarati. Bila je to vrlo mračna epizoda. Međutim, postojala je i neka svrha, jer im nisam želio dati dijelove svoje duše. To je bio vrag u meni. Danas sam zahvalan što sam sad ovdje. Od tada sam čist. Nema više kokaina, zaključio je Tyson.