Podijeli članak

Chelsea će u ljetnom prijelaznom roku dovesti još jednog napadača nakon što je ljetos za 53 milijuna eura kupio Tima Wernera iz Leipziga.

"Roman Abramovič želi da se njegov klub opet bori za najveće trofeje i ponovno će investirati u momčad iako je ljetos potrošio više od 200 milijuna eura. Jednog igrača želi pod svaku cijenu", piše TuttoMercatoWeb.

Abramovič će navodno napraviti sve da dovede Erlinga Halanda iz Borussije koji je ove sezone u 25 utakmica zabio 27 golova uz sedam asistencija. Nevjerojatnog 20-godišnjeg Norvežanina žele brojni europski klubovi, a u utrku se sad uključio i Chelsea.

Halandu će se u ljeto 2022. godine aktivirati klauzula iz ugovora prema kojoj može ići ako netko plati 75 milijuna eura. No Haland već sad prema Transfermarktu vrijedi 110 milijuna eura i klubovi ne žele čekati od sljedećeg ljeta. Real Madrid ga odavno želi, a u igri su još Manchester United, Liverpool i City.

"Abramoviču cijena nije bitna. Haland je igrač kojeg želi i kojeg vidi kao ključnog u borbi za Ligu prvaka. TuttoMercatoWeb tvrdi da je Abramovič za sljedeće ljeto pripremio novih 300 milijuna eura za nove igrače iako je ta informacija neprovjerena, odnosno dolazi samo iz tog izvora.