Podijeli članak

Trudnica na koju je u Kuršancu kod Čakovca u subotu oko 20:40 sati naletio pijani vozač, ostala je bez obje noge. 

Stravične su to posljedice nesreće koje su Indexu jutros potvrdili iz Policijske uprave međimurske. 

"Nažalost, stradaloj ženi je amputirana i druga noga, to je informacija od jutros. Jedna noga joj je stradala u nesreći, a nažalost druga joj je amputirana tijekom operativnog zahvata", rekao je za Index glasnogovornik međimurske policije. 

Muškarac je nesreću izazvao pod utjecajem alkohola od 1,06 promila. Uslijed neprilagođene brzine, izletio je automobilom izvan kolnika i naletio na trudnu 21-godišnjakinju.

Spasila bebu u kolicima prije nego što ju je auto prikliještio uz ogradu

Prije nego što je pijani vozač naletio na nju, trudna je žena uspjela spasiti dijete koje je gurala u kolicima. Udar automobila nesretnu je ženu prikliještio uz ogradu. 

Kako pišu Međimurske novine, 21-godišnja žena bila je u trenutku nesreće u večernjoj šetnji sa suprugom. Kako su ispričali očevici, 38-godišnji vozač J.B. automobilom se zaletio u njih i nesretnu djevojku prikliještio uz ogradu. U istom trenutku ostala je bez desne noge, a sumještani su je stavili u auto i odvezli na Hitnu pomoć. Vozilo hitne pomoći preuzelo ju je u Strahonincu te je prebačena u čakovečku bolnicu. 

Suprug: Nisam mogao pomoći

"Mi smo samo stajali, a on se dva puta zabio u nju. Ne mogu vam opisati koliko sam tužan jer joj nisam mogao pomoći. Sve se dogodilo u sekundi, još sam u šoku", ispričao je suprug Zlatko za Međimurske novine

Kako doznaju iste novine, vozač koji je pijan pokosio ženu bio je ranije toga dana na svadbi u Orehovici.

Policija zasad ne spominje da je automobil dvaput udario trudnu 21-godišnjakinju, no kako smo doznali jutros, provode još jedno ispitivanje vozača. Provode i vještačenja kojima bi se, između ostalog, trebalo utvrditi i je li vozilo kojim je muškarac naletio na 21-godišnjakinju bilo ispravno.