Podijeli članak

Ruskinja Irina Shayk s 32 godine može da se pohvali da je ostvarila svoje snove. Od djevojke sa sela koja je radila na polju u Rusiji, postala je supermodel, ima milijunski bankovni račun, a zavela je i jednog od najpoželjnijih holivudskih neželja, postala je majka…. 

Ipak, da je put do ostvarenja bio naporan, nedavno je otkrila u jednom intervjuu. 

Irina je ispričala da su njeni počeci bili teški i neslavni, a ništa nije slutilo na to da će jednog dana dostići zvjezdane visine. Naime, ona je živjela od 40 eura tjedno, a jela je samo rižu jer nije imala novca za više.

"Nisam imala pojma kako izgleda modeling. Samo sam mislila o tome da ću možda snimiti neki katalog i bar malo pomoći obitelji. Uopće nisam govorila engleski. Živjela sam u malom stanu u Parizu, koji sam dijelila s drugim djevojkama. Imale smo po 40 eura tjedno za trošak. Nedjeljom bismo dijelile rižu jer nam više nije ostalo novca. U ponedjeljak ujutru išle bismo metroom s jednim eurom u džepu do agencije, kako bismo dobile novac za sljedeći tjedan", ispričala je Ruskinja.
 
"Morala sam saditi krumpir i rajčicu jer je to bio jedan od načina da zaradim novac. Za to sam dobivala dolar po danu. Ljeti sam bojala lokalnu bolnicu, jer sam željela da kupim sebi štikle. Moji nisu imali novca, nekada se događalo da gladujem i da nemam što da jedem", iskrena je bila Irina pričajući o svom teškom djetinjstvu u Rusiji. 

Ne krije da je za to vrijeme bilo zabavno, iako nije odmah naišla na razumijevanje kolegica. Često su joj se smijale i zadirkivale je zbog tena, velikih grudi i jače građe. 

Irina je sada daleko od priče iz koje je potekla i živi u izobilju. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 4 milijuna dolara i u vezi je sa slavnim holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom sa kojim je dobila i dijete, prenosi Azra