Podijeli članak

Marlen Ochoa-Lopez (19) bila je u devetom mjesecu trudnoće kad su je krajem travnja brutalno ubile Desiree Figueroa i njezina majka Clarisa Figueroa (46).

Monstrumke su žrtvu upoznale na Facebooku, gdje su prvotno objavile kako jednoj budućoj majci žele darovati odjeću za novorođenče, a trudna Marlen otišla je u njihovu kuću kako bi je pokupila, prenosi Jutarnji list.

Majka i kći Figueroa u svoj horor plan htjele su uključiti i Desireeina dečka Piotra Bobaka (40), no on je odbio sudjelovati. Ubojice su žrtvu pozvale u svoju kuću kad on nije bio ondje.

Clarisa je trudnu Marlen zadavila električnim kabelom, a zatim joj je mesarskim nožem razrezala trbuh i izvadila dijete. Zatim je nazvala hitnu pomoć i rekla kako je upravo rodila kod kuće, ali da s bebom nešto nije u redu.


Marlen Lopez

Nažalost, dječačić, koji je dobio ime Yovani Jardiel Lopez, preminuo je u bolnici od posljedica teške ozljede mozga, povrđeno je u petak. Na aparatima za disanje bio je od 30. travnja, prenio je The Sun.

Dječakov otac Yovani molio se za njegov oporavak i nadao se da će preživjeti. Unatoč obećavajućim tjednika, poput trenutka kad je beba otvorila oči, malenom se zapravo nikad nisu vratile moždane funkcije pa je proglašen mrtvim u bolnici u petak, javlja Daily mail.

A ta ista bolnica sad se našla pod istragom jer nije pozvala policiju, iako je svima bilo jasno da Clarisa, koja je došla s bebom, uopće nije bila trudna niti je rodila. Tek poslije DNK test je pokazao kako dječačić nije ni u kakvom krvnom srodstvu s dotičnom ženom.