Podijeli članak

Pripadnici specijalizirane policijske jedinice za djelovanja na vodi i pod vodom MUP-a Zeničko-dobojske županije od ranih jutarnjih sati tragaju za nestalim 20-godišnjim mladićem E.O., rođen 1998. godine iz Maglaja, a njegovo prazno vozilo jutros su iz vode rijeke Bosne, u maglajskoj ulici Srebreničkih žrtava rata, izvukli pripadnici Jedince za specijalne namjene MUP-a ZDK i Vatrogasne jedinice Maglaj.
 
U tijeku noći, oko dva sata i 50 minuta, vozilo marke "Opel astra", vlasništvo A.O. iz Maglaja, sletjelo je s ceste u rijeku Bosnu i odmah je dojavljeno dežurnoj policijskoj službi, maglajskim vatrogascima i medicinskom timu Doma zdravlja Maglaj.
 
Nakon dojave, kako javlja Fena, istražni mješoviti policijski timovi poduzeli su aktivnosti na eventualnom pronalasku nestale osobe na nekoliko gradskih lokaliteta s pretpostavkom da bi se mogao nalaziti na određenim adresama, ali mladić nije pronađen.
 
Istražne radnje vezane za ovu nesreću su u tijeku. Kako navodi dežurni službenik policije MUP-a Zeničko-dobojske županije nekoliko timova specijalizirane ronilačke jedinice i dalje istražuje rijeku Bosnu nizvodno od mjesta nesreće.