Podijeli članak

Tottenham će se preseliti na novi stadion kapaciteta 62 tisuće mjesta 15. rujna kad im u goste stiže Liverpool. Navijači diljem svijeta ne mogu dočekati kako će zaista izgledati novo zdanje, koje će uz nogometne utakmice moći ugostiti i one američkog nogometa. Najvjerniji prikaz novog stadiona dostupan je zahvaljujući rekreaciji u FIFA-i 19. Stadion će biti uključen u novu igru koja bi trebala izaći 28. rujna.
 
FIFA serijal toliko je blizak nogometu da su granice između virtualnog i stvarnog sve tanje. Nogometašima je bitno kakve ocjene imaju u igri i koliko su vjerno prikazani. Pojačanja se predstavljaju uz pomoć popularne videoigre, a Real Madrid je predstavio i virtualno pojačanje iz FIFA-e 19, Alexa Huntera, te to odradio kao da se radi o pravom igraču. Tottenham je pak svoj novi stadion predstavio navijačima uz pomoć rekreacije u FIFA-i 19 na svom službenom Twitter profilu.
 
Spursi će na novom stadionu debitirati 15. rujna u utakmici protiv Liverpoola, a prije toga bit će održane i utakmice njihove U-23 ekipe, kao i utakmica legendi protiv Bayerna, prenosi Index.hr. Podsjetimo, prve utakmice nove sezone Premiershipa Tottenham će igrati na Wembleyju. Legendarni White Hart Lane je srušen kako bi se na istom mjestu izgradilo novo moderno zdanje.