Podijeli članak

U kriznim situacijama Torcida je redovito u prvim redovima! Tako je bilo u Domovinskom ratu, tako je bilo za vrijeme poplava u Slavoniji, tako je bilo i za nedavnih katastrofalnih požara u okolici Splita i brojnih drugih akcija u kojima su navijači prvi priskakali u pomoć. Očito je da će tako biti i sada kada nam svima prijeti opasnost od pandemije korona virusa.

Čelnici kluba navijača Torcida stavili su sve navijače na raspolaganje gradu Splitu i cijeloj Hrvatskoj, a danas su dobili poziv da se pripreme za zahtjevan zadatak preseljenja bolnice Križine u prostorije bolnice na Firulama, kako bi se oslobodili prostori za prihvat svih zaraženih iz četiri dalmatinske županije, prenosi 24sata.hr

- Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku – objavili su iz Kluba navijača Torcida.