Podijeli članak

Nakon sjajnog borilačkog spektakla u kalifornijskom Anaheimu Stipi Miočiću ne prestaju pristizati čestitke. Borac hrvatskih korijena vratio je pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji i učinio ponosnim svoju obitelj, prijatelje, ali i cijelu Hrvatsku. Ipak, najponosnija na Stipu bila je supruga Ryan Marie. 

S lijepom Amerikankom, koja je po struci medicinska sestra, Miočić je u braku dvije godine, a zajedno imaju i kćer Meelah Claire. Malena nasljednica očev je uspjeh pratila zajedno s majkom i to u kockastom dresu s natpisom Miočić. 

Njihova izdanja oduševila su brojne pratitelje na društvenim mrežama na kojima se Marie pohvalila fotografijama ususret borbe.  

Zanosna crnka trenutno je fokusirana na obitelj, a prije nego se zaposlila kao medicinska sestra završila je tečaj za vizažista i frizera. Stipu je oduvijek bodrila iz sjene ne želeći se previše medijski eksponirati. 

Inače, Miočić i njegova odabranica sudbonosno 'da' izrekli su 2016. godine nakon četiri godine veze. Vjenčali su se u Clevelandu okruženi obitelji i prijateljima kojih se na kraju okupilo više od 450. 

Stipe se ponosi svojim hrvatskim korijenima, njegovi su iz Rtine pokraj Zadra, pa su svadbu obilježili mnogi simboli iz domovine.

Njegova izabranica tog je dana nosila vjenčanicu Vere Wang koja joj je stajala kao salivena. Najsretnijim trenucima iz svog života pohvalila se nedugo nakon vjenčanja na društvenim mrežama otkrivši kako je najemotivniji trenutak vjenčanja bio ples mladenaca i njihovih roditelja. 

Zbog plesa s ocem zanosna crnka pustila je i suzu, a emocije nije krio ni Stipe koji je zaplesao s majkom Kathy. 

Miočićeva supruga u više je navrata istaknula da se trudi dati mu maksimalnu podršku jer joj je inspirativno gledati ga kako se svakodnevno žrtvuje da bi pomaknuo vlastite granice. Najviše se boji ozljeda što je sasvim očekivano s obzirom na njezinu struku medicinske sestre, piše Večernji list.