Podijeli članak

Posljednjih 15 godina, otkako je postala dio klana Todorićevih, o Martini Todorić gotovo se u medijima ne može ništa pročitati. Prva hrvatska plavokosa missica koja je titulu ponijela 1997. godine pod djevojačkim prezimenom Novosel, nakon zaljubljivanja u Antu Todorića prorijedila je svoja pojavljivanja u javnosti, odustala od manekenske karijere, udala se, rodila troje djece i živjela povučeno u dvorcu iznad Zagreba, piše index.hr.

Prije točno 20 godina tada 18-godišnja Martina preuzela je krunu koju joj je dala Vanja Rupena. Oni koji su je upoznali u to vrijeme kažu da je bila veoma skromna i samozatajna.

Na svjetskom izboru nije postigla značajniji uspjeh, a kraj njenog mandata nije najbolje završio, doduše ne njenom krivnjom. Naime, 1998. godine krunu je predala Lejli Šehović kojoj je ona ubrzo oduzeta, no ona je nije željela predati Ivani Petković. Na kraju je bio dogovor po kojem je na svjetski izbor prve godine išla Lejla, a sljedeće Ivana, a Martina se time nije previše zamarala.

U to vrijeme naglašavala je svoje skromno i pošteno porijeklo, no nakon zaljubljivanja u Antu Todorića kojeg je upoznala u srednjoj školi nije trebalo dugo da postane jedna od najbogatijih Hrvatica.

Par se vjenčao u tadašnjem hotelu Opera u Zagrebu pred 300-tinjak uzvanika, a zabavljali su ih Jasmin Stavros, Jole i Kužiš stari moj. Nakon udaje posvetila se odgoju djece, Eme (14), Lucije (11) te sina Ivice (9).

Njena pojavljivanja u javnosti svedena su na minimum, no uvijek je dolazila odjevena u skupocjene krpice, s luksuznim torbicama pod rukom. Mediji su pisali o njenoj rođendanskoj proslavi 2009. godine u povijesnoj jezgri Dubrovnika koja je navodno koštala nekoliko stotina tisuća kuna. U Dubrovniku su je fotografi uhvatili i kako proučava skupocjene krpice u jednom elitnom dućanu, u čiju je zagrebačku podružnicu svake godine dolazila na božićna druženja koja su okupljala hrvatsku elitu.

Kao i njena šogorica Iva Balent, zaljubljenica je u krpice i torbice s potpisom Chanela, Celinea i Balenciage.

Za razliku od ostalih članova obitelji, Martina i Ante nemaju profile na društvenim mrežama koji se mogu povezati s njima. Samo zbog njihovih prijatelja koji se vole hvaliti svojim životima na Instagramu, doznali smo da Martina voli odmor na zlatnim luftićima te da ide na rođendanska slavlja, poput onog snahe generala Ivana Čermaka.

Nakon izbijanja afere Agrokor otišla je s obitelji iz Zagreba, a kako će njen život izgledati nakon razvoda i hoće li se ona uopće vraćati u Hrvatsku, zasad je pitanje bez odgovora.