Podijeli članak

Nakon informacije da su majka i dijete rano jutros nastradali u stravičnom požaru u stanu na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, došlo je do stravičnog obrata.

Danijela je najprije presjekla vene sebi i kćeri, a potom je pred svjedocima nesretno dijete bacila sa četvrtog kata. Zapalila je stan, vikala s terase, a potom i sama skočila u smrt, prenose mediji.

"Bacila je dijete s terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Susjed je pokušao odgovoriti od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam vidio tek poslije", ispričao je jedan susjed.

Uzalud ju je jedan susjed molio da to ne čini, a priča se čak i da je netko potrčao uhvatiti dijete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju svjedoci, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odnijeti u grob.

Kada je saznao strašne vijesti i vidio jezivi prizor, Danijelin muž je čupao kosu s glave i morali su ga odvesti liječnici.

Nitko od susjeda ne može vjerovati da postoji nagon koji jednu majku može navesti da učini takvo nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim običan par, da se djevojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisjetila se da se baš jučer poigrala s njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj tvrtki. 

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju susjedi, radila je na VMA. S Dejanom je u braku sedam godina, a posljednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen kćeri i star je točno tri godine. Na slici su dječjom rukom nacrtani mama, tata i kćer, piše Alo.rs.
 


Na fotografijama je izgledala kao jedna normalna i nasmijana djevojka, stavljala je fotografije s putovanja u Poljsku, s mora, ali i s kolegama s posla, dok radi u laboratoriju.

Što se posljednjih godina događalo u ovoj obitelji, ostaje misterij. To da je žena imala psihičke probleme, nepoznanica je za mnoge susjede.

Njeni prijatelji iz srednje škole su u nevjerici, kažu da je bila sjajna učenica i da je olako završila i fakultet.