Podijeli članak

Nakon očevida kojim je rukovodio dežurni tužitelj Tužiteljstva Sarajevske županije na mjestu gdje je pronađeno tijelo ženske osobe u naselju Bojnik, utvrđeno je da se radi o Ružici Bičvić za kojom se tragalo od 20. travnja, piše Klix.ba

Prema riječima glasnogovornice Tužiteljstva ŽS Azre Bavčić bit će urađen vanjski pregled tijela, a po potrebi moguće je da se naloži i obdukcija.

Tijelo su jutros pronašli pripadnici Federalne uprave civilne zaštite. Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe. 

Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe, a kasnije je utvrđeno da je riječ o ženi koja je nestala 20. travnja na Dobrinji.

U potrazi je danas sudjelovalo 50 ljudi od čega petnaest pripadnika Federalne uprave civilne zaštite, deset pripadnika GSS-a Novi Grad Sarajevo, CZ Novi Grad Sarajevo i dvadeset pet članova obitelji, prijatelja i volontera koji su se priključili potrazi.