Podijeli članak

SEVERINA KOJIĆ nepravomoćno je osuđena za nasilje u obitelji zbog prijetnji koje je uputila svom bivšem partneru Milanu Popoviću, piše Blic.

Općinski prekršajni sud u Zagrebu donio je presudu prema kojoj je Severina osuđena za nasilje u obitelji jer je 14. listopada prošle godine Popoviću poslala prijeteći mail u kojem ga je nazvala "manijakom i psihopatom", zatim napisala da je "stvor koji zagađuje svijet", "zlotvor", "bijednik", usporedila ga je s Adolfom Hitlerom, a spomenula je i "silovanje u zatvoru", prenosi srpski portal.

Ovim postupkom Severina je počinila psihičko nasilje i izazvala povredu dostojanstva i uznemirenost Milana Popovića, dodaje se u članku.

Kurir pak piše da je povod za Severinine prijetnje bio Popovićem mail u kojem joj je napisao da mu je trebala javiti da njihov sin ima zakazan pregled kod liječnika.

"Milan je napisao Severini da je odveo dijete na redovito previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vrijeme i konstatirao da mu ona nije javila vrijeme kada je malom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog maila je na Popovićev račun iznijela salvu uvreda", izjavio je izvor za Kurir.

Severina je sad dužna platiti troškove prekršajnog postupka u iznosu od tri tisuće kuna u roku od 30 dana.

Popović je 2018. godine prijavio pjevačicu  Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u obitelji, a njegov odvjetnički tim proslijedio im je Severinin mail s uvredam