Podijeli članak

Ruska TV zvijezda i seksualna terapeutkinja Anna Ambartsumyan (26) pronađena je mrtva u luksuznom hotelu “Petar I” u Moskvi prije pet dana, a od tada ne prestaju nagađanja o njezinoj smrti.

Kako bi opovrgnula glasine, za ruske medije odlučila je progovoriti Annina prijateljica Daria Bakhireva.

Darija je prokomentirala tvrdnje odvjetnika Sergeja Zhorina, koji je rekao da je Anna dugovala novac i da se bojala ljudi koji su joj ga davali.

Darija je kazala da je sve to laž i da Anna nikad nije pozajmljivala novac jer je to bilo jedno od njezinih pravila. S obzirom na to da je bila iz bogate obitelji, nije ni imala potrebe to raditi.

Odbacila je i napise nekih medija koji tvrde da je pored tijela pronađeno prazno pakiranje tableta protiv bolova i da je Anna počinila samoubojstvo.

“Bila je optimistična, vesela i nikada nije odustajala. Anna je govorila da su narkotici najveće zlo 21. stoljeća”, kazala je Darija.

Podsjećamo, odvjetnik Sergej Zhorin izjavio je da mu je Anna neposredno prije smrti rekla da joj prijete utjerivači dugova koji su veoma agresivni i kojih se boji. On kaže da je Annu poznavao površno i da mu je otkrila da je prate zbog novca koji je posudio njezin prijatelj, a ne ona.

Anna je bila udana za ruskog biznismena Ruslana, a bila je popularna među bogatima i slavnima koji su joj plaćali usluge proricanja i savjetovanja te poklanjali skupe darove za njenu pomoć.