Podijeli članak

I odbojkašice SOK Mostar će od sutra konačno početi s natjecateljskim utakmicama. Djevojke koje su u protekloj sezoni izborile povratak u Premijer Ligu sutra će u okviru 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine dočekati ekipu ŽOK Goražde.

Sutrašnju utakmicu za Pogled.ba najavila je Tamara Stojanović jedna od odbojkašica koje su iznijele najveći teret u prošloj sezoni te će i u narednoj biti jedna od najbitnijih igračica u postavi SOK Mostar:

"Nakon niza pripremnih utakmica konačno imamo i jednu takmičarsku koja će nam poslužiti kao generalna proba za početak natjecanja u Premijer Ligi" , kaže Stojanović i dodaje:

"U goste nam dolaze djevojke iz ŽOK Goražde a mi očekujemo dobru igru te pobjedu kojom ćemo službeno otvoriti sezonu. Imamo iskustva s curama iz Goražda i ne očekujemo nimalo jednostavnu i laganu utakmicu ali ćemo mi dati sve od sebe da opravdamo očekivanja našeg trenera i ovim putem pozivam sve ljubitelje odbojke u Mostaru da sutra dođu u dvoranu na Bijelom Brijegu i podrže nas u premijernom nastupu u novoj sezoni" , rekla je Tamara Stojanović za Pogled.ba.

Utakmica između SOK Mostar i ŽOK Goražde igra se sutra 2. listopada u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom u 18 sati.

Autor: B.V./Pogled.ba