Podijeli članak

Odbojkašice SOK Mostar u nedjelju u 17:30h imat će prigodu doći do najvećeg uspjeha u klupskoj povijesti.

U dvorani na Bijelom Brijegu "Sokice" će u finalu Kupa Federacije Bosne i Hercegovine dočekati odbojkašice tuzlanske Slobode, ekipe s kojom već tradicionalno Mostarke vode velike borbe i gotovo uvijek mečevi idu u odlučujući peti set. 

Za Pogled.ba nedjeljni odbojkaški spektakl na Bijelom Brijegu najavila je kapetanica i najbolja odbojkašica mostarskog kluba Tamara Ćešić.
 
"U goste nam u ovom povijesnom meču dolazi dobro znana ekipa Slobode s kojom po pravilu uvijek igramo sjajne i neizvjesne mečeve" - otpočela je Ćešić i dodala:

"Vjerujem da će i ova finalna utakmica biti jednako zanimljiva i nimalo lagana za nas. Obje prvenstvene utakmice završile su rezultatima 3:2, u Tuzli su slavile one, mi u Mostaru pa ne bi bilo nikakvo čudo da i nedjeljni meč ode u pet setova. Smatram da je ovo velika stvar za SCM Mostar, za nas kao klub a i za sam grad Mostar te sve ljude koji su uz nas kao sport koji nije u prvom planu u gradu na Neretvi. Osobno mi je jako velika čast zaigrati ovo finale za klub iz jednog od najljepših gradova, grada koji je na kraju krajeva zaslužio da se jedan ovakav događaj odvije u njemu. Bilo bi lijepo kada bi svi ljubitelji odbojke i sporta u nedjelju došli u dvoranu i podržali nas u nastojanju da osvojimo ovaj trofej. U svoje ime i u svojih suigračica mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da trofej ostane u Mostaru, tj. u vitrinama SOK Mostar. Ovim putem posebno bih se zahvalila i ravnatelju SCM Mostar Draganu Mikuliću što je uspio omogućiti da ovo finale odigramo u Mostaru, na svom parketu, a ja još jednom ponavljam i obećavam veliku borbu koja će nam omogućiti pobjedu i samim tim plasman na završnicu državnog Kupa" - izjavila je Tamara Ćešić, kapetanica SOK Mostar pred veliku nedjeljnu utakmicu za nju i njen klub. 

AU:B.B.