Podijeli članak

Iza njih je burno razdoblje, moglo bi se reći i najburnije u životu.

Oči cijelog svijeta uperene su u njih nakon što su napravili skandal i odlučili se odreći kraljevskih dužnosti, ali i - napustiti kontinent i novi život započeti daleko od luksuza i privilegija, ali i stresa kraljevskog dvora.

Međutim, najpoznatijem kraljevskom paru na svijetu, inače roditeljima i jednogodišnjeg sinčića Archieja, dolazi puno sretnije razdoblje. Naime, tabloid New Idea piše kako supružnicima uskoro stiže još jedno dijete, a trudnoću Meghan - skriva od javnosti.

Naime, navedeni medij uvjeren je kako je Meghan i Harryju uskoro stiže prinova, što oni pokušavaju sakriti. Kao glavni argument navodi se činjenica da Meghan ne napušta njihov dom u Los Angelesu, a sve kako znatiželjna javnost ne bi primijetila njezin trbuščić, piše Story.

Osim toga, Meghan navodno trudnoću pokušava sakriti nošenjem široke odjeće.

'Priznala je kako rade na drugom djetetu, a i uvijek su htjeli malu razliku u godinama između Archieja i mlađeg sina ili kćeri', otkrio je izvor blizak ovom paru.

Ipak, Meghan sretne vijesti još uvijek ne želi podijeliti s ostatkom kraljevske obitelji.

'Meghan zna kako će to ispasti, da kraljica i dvojica budućih kraljeva tu vijest doznaju kada i ostatak svijeta, i baš tako želi da bude. To će biti direktna poruka kraljevskoj obitelji da su Meghan i Harry odbacili sva pravila', zaključuje izvor.