Podijeli članak

Fotografije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović tijekom dodjele medalja nogometašima na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Rusiji,  obišle su svijet i oduševile korisnike društvenih mreža. 

Kolinda Grabar - Kitarović večeras je glavna tema na Twitteru i svi hvale njeno ponašanje i način na koji je čestitala hrvatskim reprezentativcima, i pobjednicima Francuzima te njihovom predsjedniku Emmanuelu Macronu. Tviteraši kažu kako bi se i drugi političari trebali ugledati na našu predsjednicu.

- Kolinda Grabar - Kitarović predsjednica RH uči svijet kako da bude otvoren i da ostane ponizan. Takvi predsjednici trebaju biti. Ovakvi trebaju biti pravi vođe. Čestitke na ovome Hrvatska. - piše u svojoj objavi Abhijit Paul. 

Oduševljeni su twitteraši i što je naša predsjednica u Rusiju na utakmice putovala ekonomskom klasom, što nije propuštala važne utakmice, oduševljeni su što se uvijek spremno fotografirala s navijačima, što cijeni nogomet i voli sve.  - Kapa dolje hrvatskoj predsjednici. Nikad nisam vidio da netko tako grli baš sve sudionike finala. Svjetski vođe bi trebali naučiti kako se ova dama smije od srca čak i kad gubi - piše u jednoj od objava na Twitteru.