Podijeli članak

Trener Bologne Siniša Mihajlović nastavlja svoju borbu s leukemijom. Legendarni trener se osjeća bolje, iz Italije stižu lijepe vijesti skoro svaki drugi dan, a nadu podgrijava i informacija da se bivši as Crvene zvedze i jedan od najboljih nogometaša s ovih prostora počeo družiti s prijateljima.

Najveća podrška mu je obitelj. Upravo supruga Arianna Rapaccioni Mihajlović, rođena Talijanka, ovih dana stigla je u Bosnu i Hercegovini da se moli za njegovo zdravlje. 

Nekadašnja TV voditeljica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz Bosne i Hercegovine, iz Međugorja. 

"A onda ima i dana u kojima se ti i sunce ne bojite nikakvog zalaska...", napisala je Arianna Rapaccioni Mihajlović, koja se tagirala da je u Međugorju.

Prema informacijama do kojih je došao Radio Sarajevo, lijepa Arianna se u Međugorju molila u molitvenim oazama Križevcu i na Brdu ukazanja.

"U Hercegovinu je došla s nekoliko obiteljskih prijatelja. Ne želi publicitet, samo joj je zdravlje supruga važno", uspjeli smo dobiti informaciju. 

Podsjetimo, Siniša Mihajlović je 2009. godine također je bio u Međugorju. On je tada za Gazzeta dello Sport kazao da je bio dirnut  i da je osjetio nešto posebno.