Podijeli članak

Morgan Miller, supruga bivšeg skijaša Bodea Millera, na Instagramu se prisjetila kćerkice Emeline koja je preminula ove godine. 19-mjesečna Emeline se utopila u bazenu, a skijaš i njegova supruga četiri mjeseca nakon njezine smrti dobili su sina.

Morgan je na Instagramu objavila nekoliko fotografija malene Emeline koja bi ovih dana proslavila drugi rođendan, a posebnu pažnju privukla je jedna fotografija s ultrazvuka.

"Nakon smrti naše djevojčice, osoblje bolnice mi je reklo da bih trebala napraviti ultrazvuk. Bila sam shrvana. Kako se život može promijeniti tako brzo? Nekoliko tjedana ranije radila sam ultrazvuk u društvu svoje kćerkice koja je gledala nerođenog brata, a sada je više nije bilo. Pet dana nakon njezine smrti otišla sam na ultrazvuk. Liječnica je htjela uraditi 3D ultrazvuk koji sam ja odbila. Ipak, nagovorila me da ga napravi jer je našla savršen kut. Vidjela sam lice svog nerođenog sina, a desno sam vidjela i Emeline koja je zagrlila brata. Ova slika je bila dokaz da je ona još uvijek tu i da će sve biti u redu...", napisala je, između ostalog, Morgan na Instagramu.

U kolovozu ove godine Morgan je objavila posljednju fotografiju svoje kćeri koju liječnici nisu uspjeli spasiti.