Podijeli članak

Tagovi

 

Od 1. siječnja 2012. Studentski centar i Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Auto školom 'Ćava' omogućili su poseban popust za sve redovite studente u iznosu od 15% za obuku i polaganje vozačkog ispita za sve kategorije. Svi zainteresirani studenti koji žele izvršiti obuku za polaganje vozačkog ispita trebaju donijeti potvrdu da su redoviti studenti s fakulteta na kojem studiraju u prostorije portala pogled.ba, svakim radnim danom od 8 do 15 sati, gdje će dobiti iskaznicu s kojom mogu ostvariti gore spomenuti popust. Više informacije možete dobiti na 036 337 205.

Auto škola „Ćava“ je škola sa najdužom tradicijom u gradu Mostaru i Hercegovini. Ova škola je obiteljska tvrtka obitelji Ćavar koja se bavi obukom kandidata, za vozače motornih vozila od 1962. godine. Već 49 godina uspješno vodimo kandidate kroz proces učenja prometno–saobraćajnih propisa, pravila i obuke vožnje.
Jedna je od rijetkih škola koja osposobljava vozače motornih vozila za sve kategorije. U svakom segmentu naše obuke mi ćemo vam se nastojati prilagoditi kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, i maksimalno sigurna i kvalitetna.
Dobitnici smo raznih priznanja za svoj rad, a najveći dobitak nam je zadovoljstvo i sigurnost naših kandidata u prometu.


Mogućnost plaćanja obuke

Mogućnost plaćanja gotovinom ili na 12 ili 24 rate putem:
•    Diners kartica
•    American Express kartica
•    Master card
•    Maestro
•    Visa
•    Visa Electron


Za više informacija ili za prijavu kontaktirajte nas putem Tel./fax: +387 36 348 100. Mob.: +387 63 461 025, +387 63 346 882.
Ili dolaskom na adresu:
- Dr. Ante Starčevića 62, Mostar,
- Augusta Šenoe br. 6, Široki Brijeg