Podijeli članak

Na planinskom prijevoju Borova glava, na magistralnoj prometnici Livno – Kupres, u subotu oko 20 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u motornom vozilu marke Polo, šibenskih registracijskih oznaka, smrtno su stradale dvije osobe iz Makarske, a jedna je teško ozlijeđena, dok je u vozilu marke BMW, bh. registracijskih oznaka, smrtno stradao 24-godišnji mladić iz Tomislavgrada.

U nesreći su smrtno stradali A. T. (1994) iz Tomislavgrada koji je upravljao vozilom BMW bh. reg. oznaka, vozač automobila VW Polo šibenskih reg. oznaka M. D. (1982) iz Makarske, te suvozač M. M. (1989) iz Bugojna, nastanjen u Makarskoj, dok je suvozač M. M. koji se također nalazio u automobilu Polo (1966) zadobio teške tjelesne ozljede.

Ozlijeđeni M. M. iz Bugojna, nastanjen u Makarskoj, prevezen je u Županijsku bolnicu u Livnu gdje je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju, dok su tijela stradalih prevezena u mrtvačnicu ove bolnice, doznaje se u MUP-u Hercegbosanske županije.

Dežurna tužiteljica za Fenu je potvrdila smrt triju osoba u te je za nedjelju u 12 sati najavljena obdukcija stradalih.

Prema neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kada su se dva vozila izravno sudarila.