Podijeli članak

Tagovi

Stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije poziva građane na maksimalnu odgovornost i dosljedno poštivanje svih zapovijedi Stožera, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

"Složena epidemiološka situacija u HNŽ-u osobito u Gradu Mostaru i Konjicu od svakog građana, a u cilju pomoći zaustavljanju širenja virusa COVID-19, traži maksimalnu odgovornost i dosljedno poštivanje svih zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite", navode. 

"Podsjećamo, svi neodgovorni pojedinci koji svojim ponašanjem i nepoštivanjem zapovijedi Stožera civilne zaštite budu ugrožavali zdravlje i sigurnost građana čine kazneno djelo. Stoga, pozivamo sve odgovorne za praćenje poštivanja zapovijedi Stožera da, za osobe kod kojih se činjenično utvrdi nepoštivanje bilo koje zapovijedi, a osobito nepoštivanje mjera o izolaciji i samoizolaciji, bez odlaganja primjene najrigoroznije mjere", istaknuli su iz Stožera civilne zaštite HNŽ-a. 

Naglašavaju kako samo striktnim pridržavanjem propisanih pravila ponašanja u izolaciji i samoizolaciji štitite sebe i sve druge građane.