Podijeli članak

Izbornik muške reprezentacije Bosne i Hercegovine Vladimir Ivanek za predstojeći kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo pozvao je mladu nadu STK "HT ERONET" Mostara Luku Matkovića.

- Ovaj mladi igrač izdanak je domaće škole stolnog tenisa što je potvrda i kruna svega kako se radi s mladim igračima u klubu  - potvrdili su iz STK "HT ERONET" Mostara.

- Jako sam uzbuđen i radostan zbog ovog poziva. Sav moj rad i trud su došli na vidjelo, a ovaj poziv je došao kao kruna svega. Moram istaknuti da sam sve ove godine mukotrpno radio sa svojim trenerima kako od samih početaka u Mostaru pa u Zagrebu, a nakon toga put me naveo da se vratim u matični klub gdje se osjećam super i doprinosim kao sportaš klubu, gradu i sad reprezentaciji Bosni i Hercegovini. Ne mogu da ne spomenem par osoba koji su obilježili moju dosadašnju karijeru. Prvenstveno bih se zahvalio svojoj obitelji, roditeljima Željki i Zoranu, bratu Ivanu, a posebnu podršku mi daju moj djed Pavo i baka Ružica. Možda sam ove sportske gene povukao na svog djeda koji je nekad bio vrhunski sportaš i bavio se možda i najtežom atletskom disciplinom - višebojem. Naravno, ne mogu zaboraviti i posebno se zahvaliti predsjedniku STK "HT ERONET" Mostara gosp. Draganu Palameti, potpredsjedniku kluba dr.Miri Miljki, kao i mojim trenerima koji su sa mnom marljivo radili kako u Mostaru tako i u Zagrebu (Toni Vranjić, Marko Šarić i Danijel Berezovski, trenerima STK "HT ERONET" Mostara, te Darku Arapoviću koji je sa mnom mukotrpno trenirao dvije godine u Zagrebu). 
Svima veliko hvala i borit ću se da promoviram svoj grad, klub i državu Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način. Nadam se da ću jednog dana ostvariti svoj dječački san tj.da ću zaigrati na Olimpijskim igrama -  riječi su ovog mladog perspektivnog 19-godišnjaka Luke Matkovića.

Kvalifikacijski susret se igra protiv reprezentacije Srbije 21. svibnja u Brčkom s početkom u 20:00 sati uz izravan prenos na Sport Klubu 1.