Podijeli članak

Sigurno se i Vama dogodilo da sanjate nepoznate osobe koje baš nikada u životu niste vidjeli. Zašto se to događa? Tko su te osobe i kakva se poruka krije iza takvih snova?

Nepoznata osoba u snu općenito je vrlo dobar znak za sanjare umorne od usamljenosti. Tumači se kao skorašnji boravak u velikoj skupini ljudi, sudjelovanju na velikom događaju ili famoznoj zabavi.

Više nepoznatih osoba znači da ćete uskoro biti veoma zaokupljeni poslom, obvezom ili novom zanimacijom koja će Vas u potpunosti zaokupirati.

Ljubazna nepoznata osoba negativan je znak i odnosi se na probleme s bliskom osobom. S druge strane, neugodna nepoznata osoba odnosi se na suprotno – učvršćivanje odnosa s bliskom osobom (ili osobama).

Nepoznate osobe u kući simboliziraju veliko obiteljsko slavlje, piše Direktno.hr. Alternativno, ovakav san može se odnositi i na osjećaj sigurnosti koju Vam pruža kuća, odnosno strah od stranaca koji možda mogu doći u Vaše “sigurno mjesto“.

Objed s nepoznatom osobom, ako je prošao u negativnom okruženju, najava je problema i neugodnosti na poslu. Ako  je objed prošao u pozitivnom ozračju, ovakav san najava je uspjeha na poslu i popularnosti među kolegama.

Nepoznata mrtva osoba znak je da su Vaše brige i strahovi dio prošlosti te da je vrijeme da okrenete novi list i nastavite dalje.

Pogreb nepoznate osobe nosi pozitivnu simboliku. Iako Vam se problemi sada čine tepki i nerješivi, čeka Vas obilje pozitivnih događaja i divnih vijesti koje će Vam u potpunosti promijeniti život.

Duh nepoznate osobe negativan je znak i odnosi se na vijest o smrti nekoga koga poznajete.