Podijeli članak

Vulkanizer Goran Janković, čovjek koji je u petak oko osam sati ujutro udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić u Novom Sadu, nije dugo ništa javno objavljivao na društvenim mrežama, ali ono što jeste nije dalo naslutiti da će uraditi ovako nešto, piše Dnevni avaz.

Goran je na Facebook uglavnom stavljao fotografije svoje djece - sinova od 10 i dvije godine.

Na većini fotografija je nasmijan i djeluje kao otac posvećen obitelji. Ništa ne upućuje na to da bi u sljedećem trenutku mogao oduzeti život majci svojih sinova, kao i njihovim baki i djedu.

Međutim, iza ove savršene maske na društvenim mrežama, njegova supruga je prolazila kroz pakao.

Zabrinjavajuće je to što je Mirjana prije samo dva tjedna prijavila svog supruga zbog nasilja u obitelji. 

Mirjana i Goran su se nekoliko puta i rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Pored svega toga, imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja.

Goran je 2015. godine stavio fotografiju iz streljane, na kojoj je sa sinom koji drži pištolj u ruci i gdje ga uči pucati.

Sama fotografija možda i ne bi bila toliko problematična, da Goran u opisu nije napisao "Tajin ubica". Goran, čovjek koji je nelegalno držao oružje.Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je vjerovao da Mirjana ima drugog muškarca.

Da stvar bude gora, on je suprugu i njene roditelje ubio pred vlastitom djecom, a njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobjegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, baku i djeda.

Unatoč svim policijskim naporima i blokadom Novog Sada tijekom gotovo cijelog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen.