Podijeli članak

Gotovo u potpunosti zatvoreno lijevo oko imao je Stipe Miočić na kraju meča s Francisom Ngannouom. Posljedica je to opasnog otvaranja u kojem ga je Kamerunac nekoliko puta dobro dohvatio desnicom u prvoj rundi, piše 24sata.hr.  

"Da, nekoliko puta sam gadno pogriješio u obrani i sam sam kriv za to. Ali nakon prve runde sam to ispravio i sve je završilo dobro."

"Dakle, i dalje ste "najopakiji čovjek na svijetu"...", rekao je voditelj, aludirajući na Stipin nadimak "Baddest man on the planet".   

"Ne, prije bih rekao najopasniji", nasmijao se Stipe. 

"Pobjeda je uvjerljiva, ali na početku vas je Ngannou dobro uzdrmao?"
 
"Pa, pogledajte tog momka koliki je?! Pogledajte te ruke! Udara zbilja jako..." 

"Čestitamo na pobjedi, šampione, kakvi su planovi za dalje..."

"Ma, pustite ovo, ja i supruga dobit ćemo bebu. Postat ću otac! I presretan sam zbog toga", rekao je Stipe i otrčao proslaviti pobjedu sa svojim navijačima u bostonskom TD Gardenu te trudnom suprugom Ryan Marie Carney, s kojom je u braku dvije godine.  

Francis Ngannou jedva je dočekao kraj. Jako malo teškaša bi ovakav meč dočekalo na nogama. Strašne udarce pretrpio je Ngannou tamo u drugoj, trećoj i četvrtoj rundi. Teško je disao, ali je ispao jako korektan prema Miočiću. 

"Moram priznati, podcijenio sam prvaka i to me skupo košalo. Nisam znao da je tako dobar i tako inteligentan borac", rekao je 31-godišnji Kamerunac i čestitao Miočiću na zasluženoj pobjedi nakon pet sjajnih rundi, jednoglasnom odlukom sudaca.