Podijeli članak

Seyi Akiwowo na Twitteru je podijelila neugodno iskustvo koje je doživjela nakon vjenčanja svoje prijateljice koja se udavala u Rumunjskoj. Par je inače iz SAD-a, no vjenčanje su odlučili imati u rumunjskom Cluju, a gostima su savjetovali da ih darivaju u novcu jer će im biti teško prevesti sve poklone kući.

Seyi je na vjenčanje svoje (sada već bivše) prijateljice pozvana u ljeto 2015. godine, a sa sobom je mogla povesti jednu osobu. Odlučila se povesti drugu prijateljicu te su si njih dvije same platile avionske karte do Rumunjske i smještaj u hotelu.

Kako ih je to poprilično puno koštalo nije im ostalo previše novaca za poklon pa su tijekom svadbe dale ukupno 25 eura, Seyi 20, a njezina prijateljica 5 eura s tim da su računale da će, kada se vrate kući, mladencima poslati još novca. Vjenčanje je trajalo dva dana, a dan nakon što su sletjele kući, Seyi je dobila poruku od mladenke. Mislila je da je zanima jesu li sretno stigle kući, no bila je u krivu.

– Pozdrav Seyi, kako si? Jesi li uživala na našem vjenčanju i vremenu provedenom u Cluju? Je li uživala i tvoja prijateljica? Čini se da ste se jako zabavile, no niste doprinijele pokrivanju naših troškova vjenčanja. Dobili smo 20 eura od tebe i 5 eura od tvoje prijateljice što je premalo za pokrivanje troškova za jelovnik i piće za nedjelju, a da ne govorim o subotnjoj zabavi u vrtu i paketima dobrodošlice za goste. Prosječni doprinos po osobi bio je 100 eura, a dovoljno bi bilo za pokrivanje troškova i 75 eura po osobi. Nadam se da ste svjesne položaja u kojem bi se našli da su svi gosti dali samo 5 i 20 eura. Ako vam to nije bilo jasno od početka, moje isprike zbog toga – napisala je u poruci mladenka te prijateljici detaljno objasnila kako da joj uplati ostatak novca. Ona naravno to nije učinila, piše Fox News, prenosi Večernji list.