Podijeli članak

Glumcu Eddiju Murphyju rodilo se deseto dijete koje je čekao sa zaručnicom, manekenkom Pagie Butcher. Par je izdao priopćenje u ponedjeljak, u kojem su otkrili da su sina nazvali Max Charles Murphy, prenose strani portali. Beba je rođena u petak, a srednje ime koje su joj nadijenuli počast je Eddiejeveom starijem bratu i kolegi komičaru Charlieju Murphyju, koji je lani preminuo od leukemije.

Prema priopćenju mama i beba se dobro osjećaju. Deseto dijete za 57-godišnjeg glumca drugo je s 39-godišnjom glumicom Paige Butcher, s kojom je u vezi od 2012. godine, a odnedavno su i zaručeni. Par već ima dvogodišnju kćer Izzy.

Podsjetimo, skoro iz svake javne veze ima dijete – Murphyjev sin Eric ima 29 godina, a dobio ga je u vezi s Paulette McNeely. Iz veze s Tamarom Hood ima 28-godišnjeg sina Christiana. Još petero djece dijeli s bivšom ženom Nicole Mitchell Murphy s kojom se rastao 2006., a uključuju kćeri Bellu Zahru, Zolu Ivy, Shayne Audru, Briju te sina Milesa Mitchella. Murphy je otac i 11-godišnje Angel, koju je dobio u vezi s bivšom Spajsicom Melanie Brown.