Podijeli članak

Teško je biti poduzetnik i pokrenuti svoj biznis. SPARK to zna. Možete ga smatrati domom za tech startupe i digitalne inovatore. Pomoći ćemo vam da uspješno započnete i razvijate svoj startup! Sve što trebate je prijaviti sebe, svoj tim ili svoju ideju na šesti po redu SPARK Startup Batch. To je prvi korak da uđete u SPARK startup program. 

Tražimo: 
- Skalabilne tech ideje na jednu od ovih tema: igre, sportski podaci, internet stvari, big data, digitalni mediji, e-prodaja; ili tech temu po vašem izboru 
- Složne timove 
- Ambiciozne pojedince. 

Ako ste se prepoznali u jednoj od ovih stavki, dajemo vam pet razloga zašto trebate pokrenuti svoj startup baš u SPARKu: 
#1 Imat ćete ured: radni stol, sale za sastanke, računala, internet, i dodatnu opremu svakim radnim danom od 7 do 21 sat. 
#2 Naučit ćete kako startup-irati. Minimalno jednom tjedno, startupi pohađaju radionice na teme iz startup svijeta, razvoja proizvoda, poslovnih modela, marketinga, prodaje, financija, te se pripremaju za izlazak na globalno tržište. 
#3 Postat ćete dio bh. i europske startup scene. Imamo prijatelje, korporativne partnere, investitore i mentore svuda i u svim branšama. 
#4 Sudjelovat ćete na kul eventima. Barem jednom mjesečno organiziramo razne događaje: konferencije, radionice, meetupi, natjecanja, hackathoni, forumi, teambuilding događaji i slično. Startupi idu i na državne, regionalne i europske startup konferencije. 
#5 Nikad nećete biti sami. SPARK startup tim, mentori, eksperti i naši postojeći startupi će ti pomoći prevladati svakodnevne izazove. 

Što ako vam startup propadne? U tom slučaju, vi kao članovi ne plaćate ništa SPARKu, vaš potencijalni neuspjeh je naš rizik kojeg smo svjesni. Jedino što “gubite” je vrijeme koje ste uložili u građenje vaših vještina i mreže poznanstava u poslovnom svijetu, a to vrijeme nikad nije izgubljeno! :) Ako ništa drugo, pozvat ćemo vas na Fuckup Nights. :) 

Sad kad smo vas uvjerili da nemate što izgubiti, evo najvažnijih datuma: 
03.9.- 26.9. Otvorene prijave na SPARK Startup Batch #6 
02.10. Odabir timova i pojedinaca za Startup Bootcamp 
15.10.- 17.10. Startup Bootcamp (trodnevne pripremne radionice) 
18.10. Pitchanje ideja pred odborom (samo odabrani startupi) 
29.10. Odabir šeste generacije startupa 

Zvuči zanimljivo? Prijavite se ASAP. Studenti, profesionalci, samostalni poduzetnici, developeri, dizajneri - svi ste dobrodošli! *držimo fige* #SPARKstartup