Podijeli članak

Tagovi

Sredinom listopada prošle godine proširila se vijest da brazilski nogometaš Neymar (28) ljubi manekenku Nataliju Barulich (28), koja ima hrvatske korijene. Sad su se španjolski mediji raspisali kako su potvrdili vezu jer je nedavno Natalia objavila fotografiju s nogometašem, napisavši 'sretna godišnjica'. 

Kako pišu, par se viđa već duže vrijeme, a Neymar i Natalia su jedno drugo na društvenim mrežama nazvali 'partnerima u zločinu'. 

Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali da barem mogu vidjeti koliko si prelijep u srcu... Imaš moje poštovanje i čast bebo - napisala je Natalia uz fotografiju s Neymarom.Natalia je manekenka koja se pojavila na brojnim svjetskim naslovnicama poput Maxima, a radila je i kao DJ-ica. Po ocu je Hrvatica. Prije Neymara bila je u vezi s kolumbijskim pop i reggaeton pjevačem Malumom (26).Strani mediji su se tad raspisali da je Natalia varala pjevača s nogometašem, no ona je to demantirala rekavši da joj je Neymar samo prijatelj. Brojni fanovi pjevača su je tad napadali, piše 24sata.hr

Ludila sam, dobivala sam sve te luđačke poruke. Neki fanovi su divljali, slali mi prijetnje smrću i bili vrlo okrutni prema meni - rekla je tad. O novim glasinama o vezi Natalia se nije oglašavala.