Podijeli članak

Sudionica regionalno megapopularnog reality showa Zadruga Jelena Golubović u srpske je medije nedavno izašla s potresnim svjedočanstvom.

Tridesetdevetogodišnja redateljica opisala je traumatično iskustvo koje je doživjela tijekom vožnje u taksiju prije 20-ak godina dok je živjela u Ukrajini. Taksist ju je pokušao silovati:

"On je prvo vozio normalno, a onda je odjednom skrenuo u sporednu, mračnu ulicu i ja sam odmah pretpostavila što me čeka. Znala sam da će me silovati. Kad je stao, otvorila sam vrata i počela bježati, ali on me je stigao, bio je brži od mene. Pošto znam da silovatelju ne smijem pokazati strah jer će on biti još gori počela sam ga zapričavati i odvraćati mu pažnju." ispričala je Jelena Golubović i dodala da je pristala na oralni seks.

"Rekla sam da mu mogu najprije po***iti, pa ćemo onda dalje. On budala pristane na to. Ja kleknem, ali i on se prepao, pa mu je bio mali, nisam imala šta da stavim u usta. Ugrizla sam ga svom snagom i počela bježati, no uspio me zarezati skalpelom nekoliko puta po leđima", rekla je Jelena za Telegraf.

Jeleninu sudbinu te iste večeri doživjela je još jedna djevojka, s tim što ona nije imala šansu da preživi napad taksista.