Podijeli članak

Koronavirus ugrožava živote sve više ljudi, a prema priopćenju kineske vlade, borbu s ovim virusom izgubilo je 427 osoba. Svakodnevno pristižu nove fotografije i videosnimci oboljelih koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali izdvojio se jedan video koji slama srce.

Na društvenoj mreži Twitter jedan korisnik objavio je video koji prikazuje dvoje 80-godišnjaka oboljelih od ovog virusa, a u naslovu tvrdi da su par. 

Video prikazuje baku i djeda u bolničkim krevetima s maskama na licu kako se drže za ruke, dok je djed, kako se čini, jako zabrinut i pokušava ohrabriti svoju suputnicu.
 


U naslovu videa korisnik je napisao: "Što znači par? Dvoje starijih pacijenata u osamdesetima oprostili su se na odjeljenju intenzivne njege, ovo je možda posljednji put da se sretnu i pozdrave."Odmah po objavljivanju počeli su pljuštati komentari na društvenim mrežama.

Jedan je glasio: "Tako je grozno vidjeti kako stari ljudi trpe. Situacija izgleda potpuno van kontrole. Hvala vam što dijelite."

Drugi piše: "Odanost voljenom... kako tužan video... ali to govori mnogo o veličanstvu te ljubavi koja ne prestaje do kraja života."

Neki korisnici zapitali su se tko snima video i zaključili da je žena u nevolji, a muškarac traži pomoć za nju, prenosi Avaz