Podijeli članak

Neugodan incident dogodio se u studentskom domu Stjepan Radić, gdje su smješteni sportaši sveučilištarci koji sudjeluju na Europskim sveučilišnim igrama, koje se ovih dana događaju u Zagrebu.
 
Naime, dva litavska košarkaša, obojica dobrano natopljeni alkoholom, upali su u kupaonicu u kojoj su se neke djevojke tuširale, s tim da je jedan bio gol kao od majke rođen. Premda se na sreću nije dogodilo ono najgore, cure su ih prijavile organizatoru i policiji.
 
Nakon obavljenog razgovora na policiji, obojica su pušteni, no prije nego je i pokrenut neki stegovni postupak litavski sveučilišni savez preduhitrio je sve, izbacio je obojicu iz momčadi i poslao ih prvim zrakoplovom doma, prenosi Index.hr.
 
''Istina, incident se dogodio, međutim, sva sreća da se nije desilo ono najgore. Jedan dečko je upao curama pod tuš, dok mu je drugi pravio društvo. Obojica su prijavljeni policiji zbog uznemiravanja i narušavanja javnog reda i mira, a moramo pohvaliti trenutnu reakciju njihovog saveza, koji je obojicu suspendirao, izbacio ih iz doma i momčadi i prvim ih zrakoplovom poslao kući. Također, litavski savez ispričao se i nama kao organizatorima te tim djevojkama zbog pretrpljenih neugodnosti. Srećom, neke velike drame nema, cure su ostale u Domu, straha nema, a pojačali smo i sigurnost, kako se slučajno više ne bi dogodio sličan eksces'', Indexu su komentirali organizatori Igara.