Podijeli članak

Vrlo atraktivna i Širokobriježanima poznata lokacija uz daleko poznati širokobriješki hotel Park tik uz rijeku Lišticu moglo bi uskoro postati mjesto broj 1 za stanovanje vas ili vaših najmilijih. Pročitajte ovaj Javni poziv i pošaljite povratne informacije na naznačenu adresu.

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA KUPNJU STANOVA U CENTRU ŠIROKOG BRIJEGA 
                       Projekt  “CENTAR” 

1. U cilju istraživanja zainteresiranosti kupaca upućuje se javni poziv za iskazivanje interesa za kupovinu stanova u centru grada Široki Brijeg – rekonstrukcija i dogradnja robne kuće – projekt   ”CENTAR”

2. U naravi, arhitektonsko rješenje ima stambenu površinu 813 m2 + 361 m2 terase + novo izgrađeni parkirališni prostor.  
 
3. Poslovno stambena zgrada nalazi se na središnjem gradskom trgu i kao takva je nositelj gradskog identiteta.

4. Infrastruktura stambene zgrade biti će neovisna i u cijelosti zadovoljavati sve europske standarde od vodoopskrbe, kanalizacijskog sustava, skupljanja i odvoza otpada, energetska i telekomunikacijska infrastruktura. Ulaz u stambeni prostor će biti neovisan i odvojen posebnim stepeništem i liftom te dostupan samo stanarima. 

5. Projektom je predviđeno 8 stambenih jedinica, od kojih su 3 na prvom katu, te 5 na drugom. Površina stambenih jedinica se u ovoj fazi može prilagoditi individualno veličini, rasporedu i željama svakog kupca.  Sve stambene jedinice okružene su prostranim terasama. 

6. Projektom uređenja predviđena je rekonstrukcija pročelja i partera objekta Robne kuće kao i središnjeg Trga. Svaka stambena jedinica će imati osigurana parking mjesta za vozila. 

7. Vaš interes možete iskazati putem email adrese [email protected] Krajnji rok za iskazivanje interesa je 15.11.2017. godine, prenosi ABC.portal.