Podijeli članak

Sin prodavačice Sadije D. (37), koja je u nedjelju nokautirala komunalnu policajku A. M. na tržnici na Vidikovcu, ispričao je detalje za "Kurir", a koji su prethodili napadu.
 
Kako tvrdi Edison D., do okršaja na tržnici je došlo kada je komunalna policajka njegovoj majci pokušala "oteti kofer sa stvarima koje je prodavala".
"Više od 10 godina moja majka ide od tržnice do tržnice i prodaje garderobu", kaže sin prodavačice.
 
"Pokušala je zaplijeniti garderobu, što se događalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maloljetnu djecu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući", priča Edison (20).

On kaže da je policajka tada povukla kofer i da su sve stvari ispale iz njega.

Žučna rasprava se pretvorila u fizički obračun i Sadija je nokautirala policajku. Prašina se digla odmah po objavljivanju videosnimke, incidenta koji se brzinom munje proširio na društvenim mrežama.

Sadija D. je pesnicom udarila A. M., koja je nekoliko sekundi nakon toga završila na betonu i ostala ležati. Ozlijeđena žena je prevezena u Urgentni centar.

Nakon što je nokautirala ženu, Sadija D. pobjegla je s mjesta nesreće. Međutim, policija ju je ubrzo locirala i privela u Policijsku stanicu u Rakovici.
"Trebalo bi danas biti puštena kući, javio mi je otac, pa ćemo da vidimo što će se dalje događati", kaže Edison, koji je trenutno kod prijatelja u Njemačkoj.