Podijeli članak

Nadam se da ću se isto tako u kratkom periodu vratiti normalnom načinu života. Do tada ću biti doma, doma ću trenirati. Uglavnom, sve je super, hvala na porukama podrške i nikad dosta opreza, rekao je poznati nogometaš.

"Evo ništa ljudi, samo da se malo vratim na ovu temu vezanu za korona virus. Dobro se osjećam, stvarno, nemam nikakve simptome, jedino što su ti neki moji parametri malo više iznad normalnoga i samim time moram biti u samoizolaciji dok ne budem negativan nasljedeći test, koji može biti za koji dan", rekao je Šime Vrsaljko na Instagramu nakon što je Atletico Madrid s javnošću podijelio da je upravo hrvatski reprezentativac jedan od zaraženih igrača španjolskog kluba.

"Nadam se da ću se isto tako u kratkom periodu vratiti normalnom načinu života. Do tada ću biti doma, doma ću trenirati. Uglavnom, sve je super, sve pet, hvala na porukama podrške i nikad dosta opreza. Ćao", rekao je simpatični Šime uz osmijeh na kraju videa koji je objavio na Instagramu.

Podsjetimo, nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko jedan je od zaraženih igrača, a uz njega je i Angel Correa, potvrdili su iz kluba, prenosi N1.