Podijeli članak

Trojica muškaraca iz Odžaka koja su u utorak u predvečernjim satima uhićena zbog brutalnog silovanja jednog Tuzlaka, zadržani su u policiji na 24 sata, a očekuje se da će postupajući tužitelj predložiti da im se odredi jednomjesečni pritvor.

Čeka se prijedlog

"Sva trojica su zadržana u pritvoru zbog sumnje da su izvršila krivično djelo silovanja na brutalan način. Tužiteljstvo će odlučiti hoće li podnijeti prijedlog za određivanje pritvora i od suca za prethodni postupak Županijskog suda u Odžaku tražiti da ih pritvori sukladno svojim ovlastima do 30 dana. Sve drugo da kažemo bilo bi samo nagađanje i prejudiciranje eventualnog pritvora", kaže izvor iz tužiteljstva za Dnevni avaz

Slučaj je tuzlanskoj policiji prijavila supruga žrtve, nakon čega su kontaktirali kolege iz Odžaka, koji su pribavili naredbu Županijskog suda Odžak za pretres kuće jednog od sumnjičenih.

Izuzeti tragovi

Radi se o objektu u Brodskoj ulici čiji je vlasnik uhićeni N.B. (56), a u kojoj privremeno boravi i 59-godišnjak iz Novog Sela koji je također uhićen.

Nakon pretresa obiteljske kuće uhićen je i treći muškarac star 48 godina iz Odžaka koji se također sumnjiči da je sudjelovao u silovanju.

Bez detalja

Glasnogovornik Županijskog MUP-a u Orašju Josip Dominković je jučer kratko kazao da nema drugih informacija o ovom krivičnom djelu i uhićenju osumnjičenih.